Wie we zijn

Een passie voor bouwprojecten, daar begon het allemaal mee.

Als jonge jongens doken we vol enthousiasme deze wereld in. Overal waar we komen kijken we om ons heen. Doen we kennis en ervaringen op. Ontmoeten we mensen. En gaan we mensen helpen, omdat we merken dat we hiermee écht van betekenis kunnen zijn. Met een kritische blik naar de juiste details kijken, zo maak je in onze wereld het verschil. Klinkt misschien heel simpel, maar het typeert wie wij zijn. Projecten zijn vaak al complex genoeg. Wij maken ze overzichtelijk en beheersbaar.

We zorgen ervoor dat de juiste mensen met de juiste dingen bezig zijn en dat er geen cruciale stappen worden overgeslagen. Wij voelen ons goed als spin in het web. Geef ons de touwtjes maar in handen, dan zorgen wij dat het goed komt. Soms zijn we verantwoordelijk voor het hele project, soms voor een specifiek deel. Ook denken we op creatief vlak mee als u er zelf niet uitkomt. We ontwerpen en bedenken thema’s om de juiste doelgroepen aan te spreken. Met als uitgangspunt dat we altijd waarde toevoegen.

Zo geven wij u als opdrachtgever een gerust gevoel en zorgen we ervoor dat u kunt blijven doen waar u goed in bent. Want dat is waar we het voor doen. En met succes.

Onze eerste klus betrof een verbouwing voor een particulier. Al snel klopten architectenbureaus en landelijke organisaties bij ons aan en manageden we intensieve bouwprojecten van A tot Z. Hoewel de belangen soms groter en de vraagstukken en uitdagingen complexer zijn, is onze aanpak en onze filosofie onveranderd.

Wat begon als een enthousiast tekenbureau, is in 15 jaar uitgegroeid tot een professionele totaalpartner voor de gehele bouw. Desondanks zij we bij BTA van der Kolk wel gewoon lekker onszelf gebleven. En daar zijn we best trots op.