Projecten > 

Begeleiding uitbreiding woonhuis, Zwolle

Begeleiding uitbreiding woonhuis, Zwolle

Een zeer ingrijpende verbouwing met beperking van overlast

Een opdrachtgever wil het woongenot van zijn huis in Zwolle vergroten door een uitbreiding op de begane grond te realiseren. De huidige indeling voldoet namelijk niet meer aan de wensen. De opdrachtgever vraagt BTA het hele traject te begeleiden, vanaf de inventarisatie van zijn wensen tot het ontwerp en de begeleiding van de uitvoering. Hij heeft al een beeld van wat hij wil wijzigen binnen de bestaande woning. De opdrachtgever geeft bovendien aan dat hij na de vakantieperiode in 2017 de aanpassingen gereed wil hebben.

De aanpak

BTA maakt de wensen van de opdrachtgever concreet. Doordat het een tussenwoning betreft, kan de uitbreiding zonder vergunning worden gebouwd. Tijdens de uitvoering houdt BTA toezicht op de financiƫn, de planning en de kwaliteit.

Het resultaat

BTA stemt de werkzaamheden dusdanig op elkaar af dat de bewoners slechts gedurende 4 weken de begane grond niet kunnen gebruiken. Binnen deze 4 weken wordt in het bestaande deel van de woning vloerverwarming aangelegd en wordt een geheel nieuwe keuken op maat gerealiseerd.