Projecten > 

Begeleiding realisatie kinderspeelparadijs, Zwolle

Begeleiding realisatie kinderspeelparadijs, Zwolle

Complete metamorfose van het voormalige Sligro-pand in Zwolle

Een opdrachtgever wil in Zwolle een speelparadijs voor kinderen realiseren. Hij komt regelmatig met kinderen in andere speelparadijzen, maar is van mening dat deze teveel gericht zijn op kinderen en dat er geen comfort voor de ouders aanwezig is. Daarom neemt hij het initiatief om zelf een speelparadijs te realiseren en schakelt hij BTA al in de initiatieffase in. Op dat moment heeft de opdrachtgever een bedrijfsplan en het idee voor een naam: Djambo.

De aanpak

Djambo betekent “hallo” in Swahili, de taal die voornamelijk in Oost-Afrika wordt gesproken. Aan de hand hiervan maakt BTA een ontwerp met een Afrikaans thema. In het speelparadijs wordt met verschillende zones gewerkt, waarin diverse in Afrika voorkomende vlaktes terugkeren zoals oase, woestijn, savanne, jungle en dorp. BTA bewaakt tijdens het gehele proces, vanaf de initiatieffase tot en met de uitvoering, de gotik-aspecten. Met name de planning en het budget zijn voor de opdrachtgever zeer belangrijk.

Het resultaat

Dankzij de ervaring en expertise binnen BTA is het gehele project binnen het budget en de planning afgerond en kan de opdrachtgever zijn ambities realiseren.